BBQ cheeseburger med bacon og grillede tomater

Oppskrift på skikkelig amerikansk BBQ-burger som bugner av smak! Med bacon, ost, BBQ saus og grillede tomater.
BBQ cheeseburger med bacon og grillede tomater

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Skal du lage hamburgerne selv vil kjøttdeig med litt høyere fettprosent gi en saftigere burger. Karbonadedeig vil gi en litt sunnere burger.

Slik gjør du

  1. Skikkelig amerikansk BBQ-burger som bugner av smak! Ferdigmarinerte poteter kan legges på grillen og passer godt som tilbehør
  2. Pensle burgerne med BBQ-saus og krydre med pepper. Skjær tomatene i tykke skiver, pensle skivene med BBQ-saus.
  3. Grill eller stek hamburgerne på sterk varme, ca. 5 min. på hver side. Legg på cheddar og la osten smelte. Grill eller stek tomater på en side og baconet til det er gyllent, ca. 4 min.
  4. Varm hamburgerbrødene på grillen eller i ovnen på 200C. Ha på sennep og salat på brødbunnen, legg på burgere, grillet tomat og bacon, og topp med aioli og brød.
  5. Godt og enkelt!
Skikkelig amerikansk BBQ-burger som bugner av smak! Ferdigmarinerte poteter kan legges på grillen og passer godt som tilbehør
Pensle burgerne med BBQ-saus og krydre med pepper. Skjær tomatene i tykke skiver, pensle skivene med BBQ-saus.
Grill eller stek hamburgerne på sterk varme, ca. 5 min. på hver side. Legg på cheddar og la osten smelte. Grill eller stek tomater på en side og baconet til det er gyllent, ca. 4 min.
Varm hamburgerbrødene på grillen eller i ovnen på 200C. Ha på sennep og salat på brødbunnen, legg på burgere, grillet tomat og bacon, og topp med aioli og brød.
Godt og enkelt!