Beyond Meat burger med pommes frites

Oppskrift på Beyond Meat burger. Dette er vegetarburgeren som er verdenskjent for å smake, se og være like saftig som en kjøttburger. Server med hjemmelagde french fries.
Beyond Meat burger med pommes frites

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Tips!

Tin gjerne vegetarburgerne før de stekes.

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og skjær den i tynne staver. Legg dem i en bolle og skyll potetstavene til vannet er helt klart. Tørk godt av potetene.
  2. Varm opp olje til 160 grader i en dyp, tykkbunnet kjele eller gryte. For å sjekke om det er varmt nok, stikker du en tresleiv ned i oljen. Dersom det bruser rundt sleiven, er oljen klar.
  3. Ha noen av potetstavene i oljen, ikke ta for mange av gangen fordi da vil temperaturen i oljen synke. Når stavene er gylne tar du dem ut og lar dem renne av på kjøkkenpapir. Gjør dette med alle potetstavene.
  4. Øk temperaturen på oljen til 180 grader og friter potetstavene igjen, til de har blitt sprø og fått riktig farge. Ta dem opp og la renne av seg på kjøkkenpapir.
  5. Dryss salt over og server.
  6. Forvarm stekepannen eller grillen til middels-høy varme. Stek burgerne i nøytral olje i ca 3 -4 minutter på hver side til de er gjennomvarme. Krydre med salt og pepper.
  7. Varm burgerbrødene, del tomat i skiver og kutt rødløk.
  8. Sett sammen burgeren med dressing, salat, Beyond burger, BBQ-saus, løk og tomat. Server med pommes frites.