Svinekoteletter i form

Enkel oppskrift på koteletter i form med grønnsaker. Denne middagsretten får en deilig, mild og barnevennlig saus. Varier med krydder og urter etter smak. Server gjerne med ris eller poteter.
Svinekoteletter i form

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Denne middagsretten får en deilig, mild og barnevennlig saus. Varier med krydder og urter etter smak. Server gjerne med ris eller poteter.
  2. Krydre kotelettene med salt og pepper og brun dem i ca. 2-3 min. på hver side. Legg kotelettene over i en smurt ildfast form.
  3. Skjær grønnsaker og epler i terninger, fres i olje i en stekepanne, tilsett hakkede tomater, tomatpuré, crème fraîche og paprikapulver. Smak til med salt og pepper og kok opp.
  4. Ha sausen over kotelettene og stek i ovnen på 200 °C i ca. 20 min.
  5. Godt og enkelt!
Denne middagsretten får en deilig, mild og barnevennlig saus. Varier med krydder og urter etter smak. Server gjerne med ris eller poteter.
Krydre kotelettene med salt og pepper og brun dem i ca. 2-3 min. på hver side. Legg kotelettene over i en smurt ildfast form.
Skjær grønnsaker og epler i terninger, fres i olje i en stekepanne, tilsett hakkede tomater, tomatpuré, crème fraîche og paprikapulver. Smak til med salt og pepper og kok opp.
Ha sausen over kotelettene og stek i ovnen på 200 °C i ca. 20 min.
Godt og enkelt!