Lun kyllingsalat med melon og ananas

Oppskrift på deilig kyllingsalat med grillet melon, ananas og rødløk. Tropiske frukter kombinert med kylling og salat gir retten et sommerlig preg som kler den godt.
Lun kyllingsalat med melon og ananas

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Fjern kjerner og skall på melonene. Skjær kjøttet i skiver eller smale båter. La melonbitene få tørke litt av seg på kjøkkenpapir så lenge. Skjær vekk skallet på ananasen, del den i fire «båter» på langs og fjern den grove stilken.
  2. Rens og del rødløken i fire. Vend løken med litt olje og grill den noen minutter på hver side over middels-høy varme. Grill melon og ananas i ca. 1 minutt på hver side over høy varme. Grill eller stek kyllingen til den er gjennomstekt.
  3. Legg salaten på et passende fat. Skjær ananasen i mindre biter og legg grillet melon, ananas, rødløk og kyllingen i skiver over på salatsengen.
  4. Rasp skallet av limen og visp det sammen med limesaft og olivenolje. Smak dressingen til med salt og pepper.
  5. Drypp dressingen over salaten. Avslutt med smuldret fetaost og friske urter.
Fjern kjerner og skall på melonene. Skjær kjøttet i skiver eller smale båter. La melonbitene få tørke litt av seg på kjøkkenpapir så lenge. Skjær vekk skallet på ananasen, del den i fire «båter» på langs og fjern den grove stilken.
Legg salaten på et passende fat. Skjær ananasen i mindre biter og legg grillet melon, ananas, rødløk og kyllingen i skiver over på salatsengen.