Baconsurret kyllingfilet med brie

Saftig, ovnsbakt kylling med salt bacon og god, mild ost er nydelig både til hverdag og til helg. Smørdampet spinat er raskt og smakfullt tilbehør.
Baconsurret kyllingfilet med brie

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

For ekstra god smak, bland gjerne eplebiter i spinaten.

Slik gjør du

  1. God og smakfull variant av kyllingfilet. Prøv gjerne ferdig fylte kyllingfileter fra ferskvaredisken hos MENY. For ekstra god smak, bland gjerne eplebiter i spinaten. Smørdampet spinat er også et smakfullt, supersunt og raskt laget tilbehør til kylling!
  2. Skjær et snitt kyllingfiletene og fyll dem brie og timian. Surr bacon rundt hver filet (alternativt ferdigfylte fra Meny).
  3. Brun kyllingen i olje i en stekepanne, stek videre i ovnen på 200 grader i ca. 25-30 min til kyllingen er akkurat gjennomstekt. Kan også grilles.
  4. Smelt smør i en kjele, ha i spinat og damp under lokk til den faller sammen, ca. 1-2 min. Krydre med salt og pepper og server til kyllingen.
God og smakfull variant av kyllingfilet. Prøv gjerne ferdig fylte kyllingfileter fra ferskvaredisken hos MENY.  For ekstra god smak, bland gjerne eplebiter i spinaten. Smørdampet spinat er også et smakfullt, supersunt og raskt laget tilbehør til kylling!
Skjær et snitt kyllingfiletene og fyll dem brie og timian. Surr bacon rundt hver filet (alternativt ferdigfylte fra Meny).
Brun kyllingen i olje i en stekepanne, stek videre i ovnen på 200 grader i ca. 25-30 min til kyllingen er akkurat gjennomstekt. Kan også grilles.
Smelt smør i en kjele, ha i spinat og damp under lokk til den faller sammen, ca. 1-2 min. Krydre med salt og pepper og server til kyllingen.