Sarah Bernard småkaker

Sarah Bernard er nydelige småkaker med kransekakebunn og myk smørkrem, dyppet i sjokolade. Lag hjemmelagde Sarah Bernard enkelt selv med våre steg for steg bilder.
Sarah Bernard småkaker

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Tips!

Bruk ferdig kransekakebunn eller lag selv fra bunnen av.

Slik gjør du

  1. Lag mandelmakroner ved å legge kransekakedeig i jevnt store topper på bakepapirdekkede stekeplater. Stek mandelmakronene på 175 grader i 6 min. Avkjøl på rist.
  2. Til sjokoladekremen piskes først romtemperert smør og melis til smørkrem. Pisk inn eggeplommer, kakao og vann. Avkjøl kremen i kjøleskapet litt, slik at den får fin smørbar konsistens.
  3. Bruk en bred smørekniv eller sprøytepose, og smør sjokoladekremen på mandelmakronene slik at de får høy, rund fasong. Sett kakene på et brett og legg i fryseren minimum 25 min, til sjokoladekremen på kakene har stivnet.
  4. Lag sjokoladeglasur ved å smelte kokesjokolade og delfiafett i en metall- eller glassbolle over vannbad. Rør glasuren jevn.
  5. Dypp de frosne kakene raskt i den smeltede sjokoladen slik at det legger seg et fint lag utenpå sjokoladekremen. Sett kakene tilbake på brettet og ha dem i kjøleskapet til sjokoladeglasuren har stivnet.
Lag mandelmakroner ved å legge kransekakedeig i jevnt store topper på bakepapirdekkede stekeplater. Stek mandelmakronene på 175 grader i 6 min. Avkjøl på rist.
Til sjokoladekremen piskes først romtemperert smør og melis til smørkrem. Pisk inn eggeplommer, kakao og vann. Avkjøl kremen i kjøleskapet litt, slik at den får fin smørbar konsistens.
Bruk en bred smørekniv eller sprøytepose, og smør sjokoladekremen på mandelmakronene slik at de får høy, rund fasong. Sett kakene på et brett og legg i fryseren minimum 25 min, til sjokoladekremen på kakene har stivnet.
Lag sjokoladeglasur ved å smelte kokesjokolade og delfiafett i en metall- eller glassbolle over vannbad. Rør glasuren jevn.