Bifftaco med grov tortilla og chilibønner

Dette er en ekte bifftaco med biffstrimler! Stek biffene hele med hjemmelaget tacokrydder og strimle det etter at det har hvilt. Da får du et supersaftig resultat! Toppet med hjemmelagde chilibønner og cheddarost, er dette en litt renere taco som smaker himmelsk.
Bifftaco med grov tortilla og chilibønner

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Hakk løk, hvitløk og paprika i små terninger. Fres det sammen med 1 ts tacokrydder i olivenolje til det er blankt. Grovhakk plommetomatene og tilsett disse til gryten sammen med bønner. La det hele småkoke til tomatene har gått litt i oppløsning. Mos noen av bønnene med en gaffel for å tykne sausen. Smak til med salt, og evt. litt koriander.
  2. Romtemperer biffene og gni dem inn med 3 ts tacokrydder og evt. litt salt. Stek biffene i en blanding av smør og olje på høy varme. For medium stekt kjøtt trenger biffene 2 minutter på hver side. Ta kjøttet ut av pannen og la det hvile minst 5 minutter før du skjærer det i skiver.
  3. Fyll tortillaen med salat, skiver av biff, avocado i skiver, chilibønner, salat og revet cheddar på toppen. Pynt gjerne med mer frisk koriander.
Romtemperer biffene og gni dem inn med 3 ts tacokrydder og evt. litt salt. Stek biffene i en blanding av smør og olje på høy varme. For medium stekt kjøtt trenger biffene 2 minutter på hver side.
Ta kjøttet ut av pannen og la det hvile minst 5 minutter før du skjærer det i skiver.
Fyll tortillaen med salat, skiver av biff, avocado i skiver, chilibønner, salat og revet cheddar på toppen. Pynt gjerne med mer frisk koriander.