Fylte boller med kransekakedeig

Prøv en ny og morsom oppskrift på boller. Bak boller med en kransekake-overraskelse! Kanskje det blir en ny kake til julebordet.
Fylte boller med kransekakedeig

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Ha alle ingredienser med unntak av smør og kransekakedeig i kjøkkenmaskinen og elt i 10-15 minutter på sakte fart til deigen slipper eltebollen.
  2. Tilsett smør i små terninger og elt til deigen slipper kantene i eltebollen og alt smøret er eltet godt inn i deigen (ca 10-15 minutter).
  3. Kle bakebollen med plast, og sett deigen på et lunt sted (romtemperatur) og la deigen heve i 1-1,5 time.
  4. Kransekakedeigen rulles ut i små kuler. Rull så bollene og fyll med Kransekakedeigkuler i midten. Pass på å lukke bollen ordentlig.
  5. Etterhev i 10 minutter, for ett enda bedre resultat. Pensle med egg og stek bollene midt i ovnen på 225 grader i ca 10-15 minutter.
Ha alle ingredienser med unntak av smør og kransekakedeig i kjøkkenmaskinen og elt i 10-15 minutter på sakte fart til deigen slipper eltebollen.
Tilsett smør i små terninger og elt til deigen slipper kantene i eltebollen og alt smøret er eltet godt
inn i deigen (ca 10-15 minutter).
Kle bakebollen med plast, og sett deigen på et lunt sted (romtemperatur) og la deigen heve i 1-1,5 time.
Kransekakedeigen rulles ut i små kuler. Rull så bollene og fyll med Kransekakedeigkuler i midten. Pass på å lukke bollen ordentlig.
Etterhev i 10 minutter, for ett enda bedre resultat. Pensle med egg og stek bollene midt i ovnen på 225 grader i ca 10-15 minutter.