Crispy duck med hoisinsaus og pannekaker

Crispy duck eller pekingand er en fantastisk god rett som kombinerer mange spennende smaker. Dette er en klassisk oppskrift på hjemmelaget crispy duck, servert med hoisinsaus, vårløk og selleristang, og oppskrift for klassiske pannekaker til crispy duck.
Crispy duck med hoisinsaus og pannekaker

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Varm andelåret etter anvisningen på pakken. Bruk to gafler og riv kjøttet opp i strimler som til pulled pork. Varm fettet fra pakken i en stekepanne så det blir litt «crispy».
  2. Alle grønnsakene deles i tynne strimler. Alt has hver for seg i små skåler så kan man forsyne seg med det man ønsker.
  3. Kna hvetemel, salt, sukker og smør godt sammen. Tilsett litt og litt vann og kna deigen videre i 2–4 min. Del deigen i 20 emner og plasser på melet brett. Dekk med plastfilm og la hvile i 30 min.
  4. Kjevle ut emnene til ca 5 cm brede sirkler og stek dem i en tørr panne på medium varme på begge sider til gyllenbrune prikker kommer frem, maks 30–40 sek på hver side. Holdes varme eller pakkes godt inn og serveres senere.
  5. Anrett crispy duck, grønnsaker i en tortilla og topp med hoisin saus. Velbekomme!
Kjevle ut emnene til ca 5 cm brede sirkler og stek dem i en tørr panne på medium varme på begge sider til gyllenbrune prikker kommer frem, maks 30–40 sek på hver side. Holdes varme eller pakkes godt inn og serveres senere.