MENY er stolt sponsor av skiskytterne
Bilde: Vegard Breie

MENY er stolt sponsor av skiskytterne

MENY er stolt sponsor av de norske skiskytterlandslagene og sammen ønsker vi å friste til sunnere snacks i hverdagen.

Stolt sponsor

Vi er stolte av å få lov til å samarbeide med og lære av skiskytterlandslagene, sier Jørgen Normann-Larsen, markedsdirektør i MENY. 

- Vi ser opp til skiskytterne. De må mestre flere disipliner og ha et svært høyt presisjonsnivå for å vinne. Det er den samme ambisjonen vi har i MENY.

Vi må være gode både på utvalg, kvalitet og service – alt til konkurransedyktige priser. Det skal ose matglede av MENY-butikkene. Vi må være tett på og helt rå.

Sunnere snacks er midt i blinken for store og små!

Sammen med skiskytterne ønsker vi fokus på sunnere snacks i hverdagen. 

Velg sunn snacks og kos deg med god samvittighet. Disse praktiske porsjonsbegerne er et sunnere alternativ til helgekosen, og perfekt som sunnere snacks i matpakka:

Du finner alle variantene av Cevita smågodt i nettbutikken. Bestill på nett, og får varene levert på døren eller ferdig pakket i butikk.

Kutt opp, så spiser vi mer

At vi spiser mer frukt når den er kuttet opp, eller kommer i mindre størrelser, er ingen hemmelighet. 

Så enkelt gjør du det: Vask, rens og del ønsket frukt i passende biter, båter eller skiver, med eller uten skall. Skjær gulrøtter i staver, sukkererter kan serveres hele eller deles i to. Anrett alt usystematisk på et stort fat.

Norges Skiskytterforbund gleder seg stort over å få MENY med på laget som en av hovedsamarbeidspartnerne våre.

- Vi er meget inspirert over MENY og deres fokus på å være helt rå. Vi ser på MENY som en langvarig partner, og vi håper å kunne bidra til at MENY fortsetter sin gode vekst i dagligvaremarkedet sier Stig Flatebø, konstituert generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

Og du, spiser du sunn snacks, så slipper du kanskje strafferunder ;-)