Personvern og vilkår

Vi tar våre kunders personvern på alvor, og sørger for at vi til enhver tid følger gjeldende lov for behandling av personopplysninger. På disse sidene får du informasjon om våre vilkår samt hvordan vi håndterer bruk av informasjonskapsler, også kalt cookies.

For alle forhold der Trumf er behandlingsansvarlig for våre kunders data, henviser vi til Trumfs personverninformasjon. Klikk her for å gå til Trumf sine sider. Der får du all informasjon om hvordan Trumf behandler og oppbevarer dine data, samt muligheten til å be om innsyn i data som er lagret om deg,

I tillegg til det som står beskrevet i Trumf sin personvernerklæring, er det noen områder MENY er særskilt ansvarlig for. Dette gjelder informasjon i forbindelse med ordre i MENY Nettbutikk. Det er databehandleravtaler mellom MENY og de aktuelle samarbeidspartnerne, som sikrer at vi til enhver tid følger gjeldende lover og regler hva gjelder innsamling, oppbevaring og sletting av denne typen data. 

For forhold der MENY er behandlingsansvarlig for våre kunders data, se følgende sider:

Se MENY personvernerklæring i forbindelse med privat kjøp i MENY nettbutikk

Se MENYs personvernerklæring for bedrifter som handler i MENY nettbutikk 

Se MENYs personvernerklæring i forbindelse med Google Assistent

Se MENYs personvernerklæring i forbindelse med varslinger i MENY Handleapp

Les om vår bruk av cookies

Din rett til å eie dine egne opplysninger er sentral i den nye personvernforordningen. Som nevnt over, kan du på profilsiden din på trumf.no be om innsyn i data som er lagret om deg. Dersom du ikke er trumfmedlem, men ønsker innsyn i hva vi har lagret av dine opplysnigner i forbindelse med handler gjort i nettbutikken, kan du lese mer om hvordan du da går frem her.

Hva skjer når du logger på våre sider?

Vi ønsker å gi deg en så skreddersydd og personalisert opplevelse som mulig på våre sider. For å kunne gi deg det, trenger vi å vite hvem du er, derfor skal du logge inn. 

Så lenge du ikke er pålogget nettstedet kan ikke din bruk kobles tilbake til deg som enkeltperson. Når et Trumf-medlem logger seg på nettstedet med brukernavn og passord, godkjenner du våre medlemsvilkår. Disse kan du lese her.

Som pålogget vil vi bruke generelle opplysninger i din medlemsprofil for å tilpasse nettstedet og gjøre innholdet med personlig og relevant for deg som Trumf-medlem. Dette har du gitt samtykke til i Trumf sine medlemsbetingelser. Du har som Trumf-medlem anledning til å si nei til profilering, som vil si at vi ikke kan tilby deg personlige kuponger og en personalisert opplevelse på nettstedet basert på din handleadferd og kjøpshistorikk. Dersom du ønsker å se over dine samtykker til Trumf, kan du gjøre det her

24 timer etter at en kunde har logget seg inn på våre nettsider, vil man ikke lenger kunne utføre utvalgte handlinger uten at man bekrefter innloggingen med sitt eget passord. Dette kan være å endre personopplysninger eller foreta en handel i nettbutikken. I MENYs handleapp er man innlogget i 1 år, uten å måtte bekrefte passord, dersom man ikke logger ut selv. Etter 1 år må man logge inn på nytt i appen