Bestill kake på nett og hent hos MENY Se video

Bestill kake på nett og hent hos MENY

Skreddersy kake og bestille på nett og hente i din MENY-butikk allerede dagen etter. Kakemakeren har et stort utvalg av kaker til alle anledninger og i alle størrelser.

Trenger du kake? Kanskje til bursdag, konfirmasjon, 17-mai, bryllup eller noe annet som bør feires.

Her kan du lage din egen eller velge fra vårt store utvalg. Kaker som bestilles før kl.12.00, kan hentes i din MENY-butikk allerede neste dag. 

Bestill din kake her

Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde

Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren.no kan du bestille din egen kake med et bilde og tekst du har valgt på toppen.

(Gjelder bløtkake, marsipankake og sjokoladekake).

Skreddersy din kake til personlig bilde og tekst. Skreddersy din kake til personlig bilde og tekst.

Kakene kronekake, bamsekake og Juliuskake kan fås med personlig tekst. Vi hjelper deg å gjøre en spesiell anledning enda mer spesiell. Du kan kjenne 260 år med erfaring på smaken.

Like godt, mye enklere!

Det er alltid nok å gjøre når man skal invitere til de store lagene med familie og venner. Og om det er konfirmasjon, barnedåp, bryllup, 17.mai, juleselskap eller bursdag, så er ofte et bugnende kakebord forventet.

Et tradisjonelt norsk kakebord er imponerende og overdådig på alle måter, og vi elsker det!

Kakemakeren har et stort utvalg av kaker til alle anledninger og i alle størrelser:

Se utvalget av bestillingskaker

Skreddersy din egen kake

Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker. Vi hjelper deg å gjøre en spesiell anledning enda mer spesiell. 

På Kakemakeren kan du komponere din egen kake med tekst som du ønsker. Velger du en marsipankake og få den pyntet med både tekst og bilde som du selv ønsker, til din anledning. 

Vi skal sørge for at du har noe helt spesielt å servere gjestene dine!

Nyhet! Bløtkake med glutenfri sukkerbunn

Vi har utvidet vårt sortiment av kaker bakt uten gluten. Du har nå mulighet til å velge marsipankaker og bløtkaker med glutenfri sukkerbunn. Vi har i tillegg flere andre kaker som er bakt uten gluten, nemlig Vaniljedrøm uten gluten.

Våre kransekaker ev selvfølgelig også bakt uten gluten.

Siden alle våre kaker bakes i konditorier der glutenholdige varer finnes kan det forekomme spor av gluten. Vi bruker derfor betegnelsen «bakt uten gluten» på kakene våre. 

Hent i din MENY-butikk

Kakemakeren.no leverer ferske kaker bakt i Norge. Du kan hente kakene i alle MENY-butikker allerede dagen etter bestilling. 

Selv etter en stor middag med dessert, gjør vi plass for god kake og kaffe helt til slutt. Det vet alle som har vært i konfirmasjon, bursdagsselskap, bryllup eller barnedåp.

På et kakebord finnes kaker i alle former og fasonger, og alltid noe for en hver smak. Sjokoladekaker, fruktkaker, krem- og bløtkaker, marsipankaker, terter, vannbakkels. Det blir ofte mye og mange kaker, og noe av det beste er kanskje å samles igjen dagen etter for å kose seg med restene.

Ofte kan det være lurt å ha én spesielt flott kake som troner i sentrum, mens man har et utvalg av flere kaketyper stående rundt denne ene imponerende ”hovedattraksjonen”.

Noen elsker friske kaker med mousse og bær, mens andre elsker mørke og fyldige sjokoladekaker med mektige kremer som passer perfekt til kaffekoppen.

Kaker for enhver anledning

Kaker for enhver anledning

Hver dag finner du et stort utvalg lekre og velsmakende kaker i alle MENYs...

Noen nyter klassikere som sjokoladekake, kransekake og wienerkringle med andakt og får vekket barndomsminnene, mens andre lar seg friste til å prøve noe nytt som kanskje ikke engang ser ut som en kake, men mer som en skulptur. 

Dripcake

Dripcake er en høy sjokoladekake med sjokoladedråper ned på sidene. Den lekre og populære festkaken kommer i to varianter:

Drip cake er en av årets hotteste kaketrender. Velg mellom Dripcake med Oreo eller Dripcake med sjokolade og bringebærkrem. Drip cake er en av årets hotteste kaketrender. Velg mellom Dripcake med Oreo eller Dripcake med sjokolade og bringebærkrem.
  • Oreo er bakt med sjokoladebunner, ost- og sjokoladekrem med oreokjeks. Toppet med sjokoladekrem og oreokjeks.
  • Sjokolade m/bringebær er bakt med sjokoladebunner, bringebærkrem og hele bringebær - toppet med sjokoladekrem.

Begge kakene kommer i størrelsen 15 biter. 

Juliuskake 

En 20 bits sjokoladekake med saftig og god sjokoladebunn dekket med lys sjokoladekrem – og bilde av Julius. Det er mulighet for navn på kaken. Bestill Julius bursdagskake og få med en hilsen fra Julius og en liten Juliusbamse!

Alltid en anledning

Kanskje skal du ikke samle alle dine nærmeste på en gang, men har flere skoleavslutninger og kakelotterier som skal dekkes opp av smakfulle kaker nå utover våren? Eller var det din tur til å ta med kake på jobben denne uken?

Selv om kakebaking er en hyggelig aktivitet, er det ikke alltid plass til det i en hektisk hverdag. Men kake vil man aldri gå glipp av, uansett hvor travelt det er.

Bestill kake